fredag den 14. december 2012

Dåb
Den 11/11 blev vores lille Rasmus døbt og vi havde lejet forsamlingshus, hvor festen blev holdt. Vi var 68 så det var ganske mange. Jeg havde i ugerne op til planlagt og arrangeret det hele så alt var klappet og klart til vi fik nøglen søndag morgen kl. 7 og skulle stille op og pynte. Heldigvis fik vi nøglen allerede lørdag og pyha for det... for da vi kommer ud i forsamlingshuset viser det sig, at bordene ikke kan stå som planlagt og dermed røg både bordplan og pynt sig en tur. én time efter vi fik nøglen ankom familien fra Sverige så vi skulle have frokost for 16 personer - og jeg kunne ikke andet end tænke bordplan, pynt, opstilling osv. Så det endte med at vi var et par stykker der kørte ud lørdag aften og fik styr på det hele! Alt gik op i en højere enhed og festen var simpelthen så fantastisk. Det var en super dejlig dag :-) Her er lidt udpluk fra pynt, bordkort, blomster og opdækning. Jeg havde håbet man kunne få blå Gerbera, men desværre nej. Så de blev hvide og så lavede jeg noget blåt vand til dem. Det sjove var at de rent faktisk begyndte at skifte farve i løbet af dagen, så hvis de var kommet i det blå vand allerede dagen inden var de nok blå på dagen. Vedhæfter lige et billede herunder hvor det fremgår. Jeg havde lavet 18 kasser til pynt, hvorpå jeg satte billeder af dåbsbarnet. Der var ét fra juli, august, september og oktober på hver kasse og ingen var ens.

2 kommentarer:

 1. Tillykke med dåben til Rasmus. Dejligt navn.
  Og sikke flot bord og pynt du har lavet.
  De gerbera blev da flottere end hvis du havde fået blå, ikke ? (prøv at sætte gule påskeliljer i grøn vand. Det ser spøjst ud)

  Og du må godt nok have haft nerver på over så mange gæster og div. forhindringer. Godt når dagen er gået så fint - du kan jo hvile ud bagefter....hihi.

  God december fortsat.

  SvarSlet
 2. Hvor blev bordet flot trods de mange udfordringer i sidste øjeblik. Mange hilsner fra Charlotte

  SvarSlet