torsdag den 5. november 2015

Snart SCRAP-A-MANIA - og et par julekort


JUBIIIII snart er det igen tid til SAM :o) Var heldigvis én af de heldige som fik billetter - selvom forbindelsen gik ned midt i det hele. Men vi er 6 der skal afsted denne gang - lidt færre end vi plejer, men det plejer at være ssuuuupppeerr hyggeligt og vi glæder os vanvittig meget!

Har været med siden jeg for første gang var med på en kigger i Ringsted.... kan stadig huske at jeg synes det var lidt vildt at alle stod der i kø for at komme ind med diverse pakke-nilliker - og det er jo intet i forhold til idag skal jeg lige sige!
Men det er så fedt at være på SAM - et helt univers hvor man slet ikke er mærkelig når man svæver rundt i scrap-land :o) Vi er alle i samme båd og kan nemt komme op og ringe over både stempler og papir og når vi "bare lige må eje"...... så kan det så blive svært at forklare behovet når man kommer hjem og opdager den tomme konto...hihi

Scrap-a-mania finder sted i Roskilde den 14. og 15. november. Kom og kig - det er sååå fedt.
se mere på: www.scrap-a-mania.dk

Jeg er så småt igang med at "lade op" og har fået lavet den første portion julekort. Her er nogen af dem. Måske ses vi på SAM......? :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar