søndag den 18. august 2013

Kort og kasse (og lidt om hvad jeg laver siden der er så stille på bloggen)Hey jeg er her stadig....... jeg er blot startet på arbejde efter ca. 16 mdr hjemme på sygemelding og barsel!! Hold da så lige op hvor er det vanvittig hårdt!! Pyha det skal man virkelig vænne sig til... og så er det ovenikøbet et nyt sted jeg er startet op. Gør det ikke mindre hårdt at komme op og afsted. Men som så meget andet her i livet så vænner man sig vel.... en dag.... :-)
Det betyder jo så også at scrapværelset tilbringer mange ensomme timer og dage alene. Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har siddet på pladsen og nusset med lidt papir. Men det kommer vel så også tilbage en dag. De sparsomme timer hjemme bliver brugt med ungerne - man skal jo nyde dem mens de er små har jeg da lært :-)
Billederne her er fra da Christine og jeg var til 12 timers scrap i juni hos Love2scrap. Det var heeelt vildt hyggeligt som altid. Christine fik produceret kasse og kort - og da vist også noget andet, men dette var hvad jeg lige havde billede af pt.
Her kommer lidt hen ad vejen, men nu ved I hvorfor her er så stille og det vil der jo nok være et godt stykke tid fremover. Lige nu ser jeg frem til scrap n dream i Tåstrup den 7-9-13 så må prøve at se om jeg kan få sat hjernen i kreative vindinger inden da.

2 kommentarer:

 1. Dejligt lige at høre hvorfor du er så stille. Men det er jo ikke til at have energi til både nyt job, mand, alle "dine unger", hus, have - og så også få scrappet.
  Nyd det når du kommer af sted til den slags events og så skal du nok få tid igen engang, når ungerne er i byen om aftenen......haha.
  God arbejdslyst - med det hele.

  SvarSlet
 2. Christine er bare SÅ dygtig og hvor lyder det hyggeligt med en 12 timers scrap hos Love 2 Scrap.

  Jeg er sikker på at der er fuld knald på din kreativitet til scrap n dream. Jeg glæder mig rigtig meget til at se dig og Christine.

  SvarSlet